Kriebelt het aan de voeten?

Kriebelt het aan de voeten?


De Bootzcrew werkt momenteel aan het nieuwe aanbod voor 2021.In de loop van de komende maanden zullen de reizen geleidelijk aan online komen. 
Het volledige aanbod zal tegen de start van de kerstvakantie klaar zijn.

Dagwandelingen najaar

Dagwandelingen najaar


Zin in een leuke herfstwandeling in eigen land?

Bekijk hier ons aanbod!

Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Coronavirus update

Dat het een vakantiejaar als geen ander is, weten we inmiddels. We kunnen op reis, maar voorlopig enkel binnen Europa, en indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen. Op de website van Buitenlandse Zaken kan je nakijken welke regels er gelden voor welke EU-landen. Ook de Europese Unie zelf heeft haar eigen website

 

Gaan de reizen door?


Behalve de vraag of een bestemming open is, speelt bij een groepsreis de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Dit is een doemscenario dat we absoluut willen vermijden, een risico dat we onze reizigers niet willen laten lopen. Tot onze grote spijt zagen we ons genoodzaakt om het merendeel van de groepsreizen tot het einde van het jaar te annuleren (onder andere deze waarin gevlogen wordt). Een beperkt aantal programma's staat echter nog 'on hold' omdat de kans bestaat dat ze alsnog zullen kunnen doorgaan. Daaronder vallen ook de korte en nabije programma's als dagwandelingen en weekends in België of op korte afstand buiten onze grenzen. De situatie die zal bepalen of ze al dan niet kunnen doorgaan, wordt voortdurend opgevolgd en geëvalueerd.

  • Ben je reeds ingeschreven op zo'n reis, weekend of dagwandeling, dan houden wij je uiteraard op de hoogte.
  • Ben je nog niet ingeschreven maar zou je graag deelnemen, dan kan je een optie nemen.

Toch liever niet op reis?


Misschien heb je een reis geboekt, maar heb jij nu al voor jezelf beslist dat een reis naar het buitenland er voor dit jaar niet meer in zit. In dat geval kunnen we samen bekijken onder welke voorwaarden je nu reeds je boeking kan annuleren of omboeken naar een andere periode. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Een tegoedbon voor volgend jaar... en dan ben ik 35??


Heel wat Bootzers ontvingen in ruil voor het voorschot voor hun geannuleerde reis een corona-tegoedbon, geldig tot eind september '21. Maar wat als je tegen dan de leeftijdsgrens van 34 jaar bent gepasseerd? Corona is een uitzonderlijke situatie, dus maken we ook graag een uitzondering voor deze Bootzers-met-zo'n-corona-tegoedbon. Zij mogen in 2021 dus nog één keertje mee op een Bootzreis!

We blijven bereikbaar op aangepaste uren


Ons kantoor in Diest is gesloten, maar we helpen je graag via e-mail of per telefoon: op weekdagen van 10 tot 13 uur op +32 13 33 40 40.