Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Coronavirus update

Vanaf 15 juni gaan de Belgische grenzen weer open. Dan kunnen we weer op reis, tenminste indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen. Er zijn landen die voorlopig de boot af houden en nog wachten met het toelaten van buitenlanders. Daarom moeten we nog wat terughoudend zijn vooraleer luid uit te schreeuwen: "we gaan op reis!".

Behalve de vraag of de bestemming al Belgische toeristen toelaat, speelt bij een groepsreis net dat groepselement een belangrijke rol. Momenteel kunnen maximaal 10 mensen samen op reis, begeleider inbegrepen. Deze vormen dan voor de duur van de reis hun eigen tijdelijke bubbel. 
Daarnaast moet per reis nagegaan worden of en hoe de diverse onderdelen van de reis kunnen worden georganiseerd in de best mogelijke hygiënische omstandigheden: vervoer, maaltijden, kamerverdeling, activiteiten. Dat is complex en kan ons ertoe dwingen de reis te annuleren.
Tenzij reeds langer op voorhand met zekerheid is geweten of een reis al dan niet kan doorgaan, bekijken we ongeveer een maand voor vertrek de situatie van elke reis. Zodra de beslissing is gevallen, contacteren we jou.

Toch liever niet op reis?
Misschien heb je een reis geboekt, maar heb jij nu reeds voor jezelf beslist dat een reis naar het buitenland er voor dit jaar niet meer in zit. In dat geval kunnen we samen bekijken onder welke voorwaarden je nu reeds je boeking kan annuleren of omboeken naar een andere periode. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

We blijven bereikbaar op aangepaste uren
Voor dringende vragen kan je ons contacteren via email naar info@bootz.be
Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 16 uur op het nummer +32 13 33 40 40.