In september

In september


BOOTZ GOES BERINGEN

BOOTZ GOES BERINGEN


Drie dagen wandelen en ontdekken in Beringen

Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Coronavirus update

De Belgische grenzen zijn open, we kunnen weer op reis. Voorlopig enkel binnen Europa, en indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen. Er zijn landen die de boot nog afhouden en wachten met het toelaten van buitenlanders. Op de website van Buitenlandse Zaken kan je nakijken welke regels er gelden voor welke EU-landen. Ook de Europese Unie zelf heeft haar eigen website

Behalve de vraag of een bestemming open is, speelt bij een groepsreis de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Dit is een doemscenario dat we absoluut willen vermijden, een risico dat we onze reizigers niet willen laten lopen. 
De situatie voor de volgende maanden wordt voortdurend opgevolgd en geëvalueerd. Tot onze grote spijt zagen we ons genoodzaakt om alvast alle groepsreizen in juli en augustus en een groot deel in september te annuleren. De andere reizen staan voorlopig 'on hold' en zullen slechts kunnen doorgaan nadat we opnieuw met groepsreizen gestart zijn. Je kan voor deze reizen nog boeken; mocht de reis wegens corona alsnog geannuleerd worden, dan krijg je je reeds betaalde voorschot terugbetaald.
Een uitzondering vormen de korte en nabije programma's, zoals dagwandelingen en weekends in België of op korte afstand buiten onze grenzen. Op korte termijn (voorlopig tot en met eind augustus, nl. zolang onze 'bubbel' tot 5 beperkt blijft) hebben we ze ook geannuleerd, maar afhankelijk van de evolutie kan het zijn dat die vanaf september wel zullen kunnen doorgaan.
Ben je ingeschreven voor een reis, weekend of dagwandeling in het najaar, dan zullen wij je te gepasten tijde op de hoogte houden.

Toch liever niet op reis?
Misschien heb je een reis geboekt, maar heb jij nu reeds voor jezelf beslist dat een reis naar het buitenland er voor dit jaar niet meer in zit. In dat geval kunnen we samen bekijken onder welke voorwaarden je nu reeds je boeking kan annuleren of omboeken naar een andere periode. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Een tegoedbon voor volgend jaar... en dan ben ik 35??
Heel wat Bootzers ontvingen in ruil voor het voorschot voor hun geannuleerde reis een corona-tegoedbon, geldig tot eind september '21. Maar wat als je tegen dan de leeftijdsgrens van 34 jaar bent gepasseerd? Corona is een uitzonderlijke situatie, dus maken we ook graag een uitzondering voor deze Bootzers-met-zo'n-corona-tegoedbon. Zij mogen in 2021 dus nog één keertje mee op een Bootzreis!

We blijven bereikbaar op aangepaste uren
We helpen je graag voort via e-mail  of per telefoon (op weekdagen van 10 tot 16 uur op +32 13 33 40 40).
Wil je toch liever langskomen op ons kantoor in de Refugiestraat 15 in Diest, dan kan dat op woensdag en donderdag van 10 tot 16 uur.