Armenië - Culturele wandelreis in de zuidelijke Kaukasus


13 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »
Jongerenreis Armenië
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Reisnummer: 22AM4ACA1
Reisdatum: 3/10/2022 - 15/10/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar: Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

Deze reis scoort

9,2

18 Beoordelingen

reviews van klanten

Tot in de puntjes geregeld

Bart W. -

Een goed georganiseerde reis, met erg veel afwisseling in de landschappen en wandelingen. Armenië is een prachtig land met een rijkere natuur en cultuur dan je zou denken. Ondanks dat de bevolking het niet zo breed heeft, zijn ze heel erg gastvrij. De vervallen gebouwen en voertuigen die het landschap bezaaien geven vaak iets surreëel aan de locaties. Omdat het land totaal (nog) niet toeristisch is, heb je vaak erg rustige wandelingen, en is er weinig volk aan de vele monumenten die het land rijk is. Een ruwe diamant!

Joris B. -

Erg diverse reis, waarbij je verschillende delen van Armenie kan zien. Uitdagende tochten met voldoende mogelijkheid tot gewoon genieten. Top.

Pieternel V. -

Armenië is een topland. Deze reis geeft een unieke weerspiegeling van Armeense authenticiteit, fysieke uitdaging in de prachtige berglandschappen gecombineerd met historisch culturele elementen en tot slot de uitzonderlijke gastvrijheid van de Armenen. Een absolute aanrader.

Klaas L. -

Een heel mooi land, lekker eten. We werden overal heel hartelijk ontvangen. Prachtige uitzichten, en een supergroep om mee op reis te gaan. Volgend jaar boek ik terug een Bootz-Reis!

Marieke B. -

Zeer gevarieerde reis waarbij je unieke landschappen ontdekt en er steeds voldoende tijd is om van de uitzichten en 'het moment' te genieten. Een onvergetelijke ervaring!

Femke M. -

Algemene reistips