Jordanië - Jordaans woestijnavontuur


9 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »

Jordanië - Jordaans woestijnavontuur


9 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »

Jordanië - Jordaans woestijnavontuur


9 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »

Jordanië - Jordaans woestijnavontuur


9 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »

Jordanië - Jordaans woestijnavontuur


9 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »
Jongerenreis Jordanië
Een stukje filmgeschiedenis! Jordanië: een fonkelende ster in het hart van het Midden-Oosten. Het land van Koningin Rania, de bedoeïenen & de Rode Zee. En toch nog net iets meer het land van Indiana Jones die zijn paard door Petra jaagt, de verborgen stad-in-de-rotsen én nieuw wereldwonder. Of Lawrence of Arabia, die de kleurrijke woestijn van Wadi Rum uitkoos om zijn troepen voor te bereiden op de aanval op Aqaba. Geniet al dobberend nog even na in de Rode Zee. Een reis langs de glammer van Hollywood en de ruwheid van de woestijn, all in one!
Prijs: binnenkort online
Reisnummer: 22JO4AAA2
Reisdatum: 6/11/2022 - 14/11/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar: Ja

Wandelniveau :

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

Deze reis scoort

9

43 Beoordelingen

reviews van klanten

Jordanië was een verrassend prachtige reis met een toffe bende gelijkgezinden. Overdag oneindige woestijnzichten, 's avonds gezellige kampvuurmomenten en 's nachts een sterrenhemel waar je stil van wordt; een mens heeft niet veel meer nodig om met een brede glimlach in slaap te vallen.

Evi B. -

Wandelen, mooie uitzichten, een kampvuur en slapen in openlucht. Top!

Jan L. -

Als je de bordjes in Petra mag geloven, hebben we elke dag de best view in the world gezien. Niets is minder waar, elke dag een ander landschap dat even mooi was als het vorige; de oude stad en ruïnes in Petra, de roze woestijn met adembenemende bergen en rotsen in Wadi Rum. Ook op onze kampeerplaatsen werden we getrakteerd op prachtige uitzichten van een magische sterrenhemel met vallende sterren.

Sophia B. -

Ik heb een schitterende reis beleefd in een adembenemend landschap van woestijn en rotsen. Ik heb genoten van de prachtige trektochten en van het buiten slapen onder een prachtige sterrenhemel.

Arne B. -

Onvergetelijk! Petra en Wadi Rum zijn adembenemend en het logeren in de woestijn zorgt voor een beleving die anders onmogelijk zou zijn. De dagen in Wadi Rum zijn relatief avontuurlijk - dikke plus.

Pieter-Jan V. -

Super mooie reis! In open lucht overnachten onder een open sterrenhemel. Wandelen in de woestijn. Leuke mensen ontmoet. Een reisje om te onthouden!

Silke S. -

Jordanië heeft me zeker verrast. Zeer mooie landschappen, lekker eten en vriendelijke mensen. Hoogtepunt van de reis waren de trektochten en overnachtingen in Wadi Rum. Aanrader!

Chris M. -

Mooie combinatie van activiteit, cultuur en ontspanning.

Sietske P. -

Mooie reis met een aangename groep. De uitzichten waren overweldigend. Het eten was verrassend lekker. Het slapen in de buitenlucht was een overgetelijke ervaring. Een echte aanrader!

Ruben V. -

Je wandelt letterlijk van het ene hoogtepunt naar het andere. Van de ruïnes van Petra tot de bergen in de wadi rum. Slapen onder een deken van sterren in de woestijn is een echte aanrader! Kortom, een topreis!

Jan B. -

Absoluut een aanrader! Toffe groep, goede begeleiding & prachtige en verrassend veelzijdige omgeving.

Tomas D. -

Een fantastisch avontuur in de Jordaanse woestijn. Ik heb genoten van de leuke wandelingen, de schitterende omgeving en de geweldige groep.

Denis W. -

Algemene reistips


Begeleiding:

Olivier Van Hoey


Aantal deelnemers

Dit is een begeleide groepsreis met min. 7 en max. 13 deelnemers.

Indien het aantal personen dat zich voor de pakketreis heeft ingeschreven kleiner is dan dit minimumaantal, kan Bootz de reis annuleren mits de deelnemers hiervan in kennis worden gesteld uiterlijk:
 1. twintig dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van meer dan zes dagen;
 2. zeven dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van twee à zes dagen;
 3. 48 uur voor het begin van de pakketreis bij reizen die minder dan twee dagen duren.
In dit geval betaalt de organisator aan de reiziger alle bedragen die hij voor de pakketreis heeft ontvangen, terug zonder een bijkomende schadevergoeding verschuldigd te zijn.

Op goede voet

op goede voet

Onze reizen zijn voor ontdekkers die de wereld het liefst te voet verkennen en die houden van wat beweging en actie.  Voor wie liever een beperkte regio echt wil leren kennen dan vluchtig door het hele land te racen. En voor levensgenieters die de confrontatie met andere culturen en omgevingen willen aangaan en het welzijn van de plaatselijke bevolking en onze lokale partners vooropstellen.

Voor reizen buiten Europa en binnen 5.000 km afstand, wil dit voor ons zeggen:

 • Elke dag min. 3 uur actief bezig zijn
  met wandelen of buitensport op minstens de helft van het aantal dagen.
 • Geen minitrips
  De reizen zijn minimum 8 dagen lang. Geen minitrips met het vliegtuig dus. En de uitstoot van je vlucht wordt door ons gecompenseerd via Treecological.
 • Het aantal lange verplaatsingen ter plaatse beperken.
  Het aantal dagen waar we meer dan 3 uur vervoer gebruiken is nooit meer dan een derde van het aantal dagen ter plaatse. Wanneer er lokaal gevlogen wordt, beperken we ons tot 1 binnenlandse vlucht per 7 dagen ter plaatse (vluchten aansluitend bij de internationale vlucht niet meegerekend).
 • Van deze regels wijken we enkel af wanneer er een verantwoorde reden voor is.

Wijzigingen

Bootz behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief: