België - Winterweekend Hoge Venen


3 dagen

25/12/2024 - 27/12/2024

- prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Jongerenreis België
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Reisnummer: 24BE4HVW3
Reisdatum: 25/12/2024 - 27/12/2024
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar: Ja

Wandelniveau :
en

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

Deze reis scoort

8,9

70 Beoordelingen

reviews van klanten

Het was een korte maar krachtige reis. De weergoden waren ons goedgezind door een mooi pak sneeuw achter te laten. De groep was beperkt maar voor zo'n weekend juist groot genoeg. Zeker een fijne tijd gehad. Het toevoegen van langlaufen na bespreking met de groep was zeker wel een uitdaging maar toch een leuke ervaring. Bij Bootz kan je zeker je grenzen verleggen.

Marc C. -

De weergoden waren ons goed gezind, we werden getrakteerd op een feeëriek winterwonderland! Gooi bij die sneeuw nog een stralende zon, een set langlaufs, een enthousiaste bende en lekker eten, en je krijgt een fantastisch weekend om nog lang van na te genieten!

Jolien V. -

We vielen dit weekend niet alleen met ons gat in de boter, maar ook in de sneeuw :). Prachtige landschappen, een aangenaam gezellig hostel en een zeer fijne groep gaven een echt vakantiegevoel!

Elin K. -

Het was een korte maar leuke trip. Je leert in no time andere enthousiastelingen kennen op een luchtige en sportieve manier. Ik kan ervaringen met Bootz enkel en alleen maar aanraden. De begeleider was ook een toffe gast!

Arthur V. -

Ook al is het maar gaan wandelen in België, als je er nog niet bent geweest is het verassend hoe mooi de omgeving is! Afwisselende wandelingen met afwisselend parcours (zowel stijgen en dalen als vlak terrein) Een aanrader voor wie er eventjes tussenuit wilt, en samen met een groep enthousiaste Bootz'ers een fijne tijd wil beleven :)

Andries O. -

Fijn weekend in de verbluffende natuur van de Hoge Venen zeker in de wintermaanden! Mooi en goed uitgeruste jeugdherberg met lekker eten en met een toffe groep en reisbegeleider!!!

Amaury L. -

Het was het ideale weekend om er even tussenuit te zijn en van de natuur te genieten. De grootte van de groep zorgde ervoor dat je altijd wel een toffe gesprekspartner had.

Evi V. -

Een aanrader om er even uit te zijn! Het waren twee mooie en afwisselende wandelingen met een toffe reisbegeleider en groep. Het eten in de jeugdherberg was lekker en er was veel keuze voor het ontbijt en de lunch. De gezellige avonden (denk: tafeltenissen, jungle speed, kikkeren, biljarten, weerwolven...) maakten het helemaal af. Ik heb er van genoten!

An-Sofie V. -

De Hoge Venen zijn letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van België. Wat een prachtige natuur, of er nu sneeuw ligt of niet., een wauw-gevoel heb je sowieso.

Inge S. -

Ik heb een zeer fijn wandelweekend gehad in de Hoge Venen.

Arne B. -

Het was een leuk weekendje in een mooie omgeving met een aangename groep en begeleider!

Ellen C. -

Het was een ideaal weekendje om er eens tussenuit te zijn in de winter.

Pieter V. -

Het was een heel leuk weekendje met een fijne groep en een prima reisbegeleider!

Ellen C. -

Het winterweekend in de Hoge Venen was zeker de moeite waard ! Toffe groep en reisbegeleider en mooie omgeving om te wandelen.

Tim D. -

Algemene reistips

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief: