4 Resultaten snel wegwezen

De machtige Kaukasus

Georgië

Georgië is een land van overvloed. Van voedsel en drank, van gastvrijheid, van cultuur en van formidabele landschappen. De machtige Kaukasus zorgt voor vergezichten over besneeuwde toppen, bloemenweides om door te huppelen, ruwe gletsjers om te trotseren, felblauwe bergmeren om in te springen en afgelegen dorpjes uit een ver verleden. Een ideale reis voor wie van alles wat wil. Trek die wandelschoenen aan, maak wat plaats in je rugzak voor culturele bagage en stap binnen in dit stukje verrassende authenticiteit.

Beschikbaar Wandelniveau
Contacteer ons 11/08/17 - 27/08/17 17

Parel van de Balkan

Montenegro

Montenegro, onbekend en onbemind? Geheel ten onrechte dan. Het land behoort sinds enkele jaren tot de Euro-zone en ja het heeft ook iets met te maken met ex-Joegoslavië, meer weten we er niet van. Een land vol verrassingen aldus. Een land met de zuidelijkste fjord van Europa, zeg maar de uitzichten van Noorwegen maar dan in een aangenaam klimaat. Een land met de laatste wildernis in Europa, het Durmitor Nationaal Park. Hier kan je zelfs nog een wilde beer tegen het lijf lopen. Eat that, Canada! En een land met de tweede diepste canyon ter wereld (na de Grand Canyon), die zelfs meer drinkbaar water bevat dan heel Afrika! Schrap dus Noorwegen, Canada en USA op je lijstje en kom gewoon naar Montenegro.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 16/08/17 - 27/08/17 12

Baltische belevenis

Baltische Staten

De Baltische staten zijn méér dan die ene vraag die je op elke aardrijkskunde-toets kreeg. Estland, Letland en Litouwen worden bijna altijd in één adem vernoemd. Ze mogen dan wel dicht tegen elkaar liggen aan de Oostzee en ook politiek sterk aan elkaar hangen, ze hebben elk hun eigen karakter. Hoog tijd dat de Bootzers deze 3 landen gaan vereren met een bezoekje. We gaan fietsen in Estland, Kanovaren en citytrippen in Letland en in touwen hangen in Litouwen. Wandelen doet een Bootzer overal en deze reis brengt de mooiste plekjes samen in een goedgevulde 14 dagen.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 26/08/17 - 08/09/17 14

Slovenië Inside Out

Slovenië

Slovenië? Zegt je niet veel? Moet dan dringend verandering in komen! Dit is zonder overdrijven één van de allermooiste landjes van Europa. Wat minder bekend, maar a whole lot of fun uitgespreid op een zakdoekje. En wat daar dan zoal te zien slash te doen is? Majestueuze grotten, ondergrondse rivieren en Speleologie met hoofdletter S. Doe daar nog een prachtige canyoning bij op de vermaarde Soca-rivier, en een pittige vierdaagse huttentocht in het Triglav Nationaal Park en je komt ogen te kort. Wedden?

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 26/08/17 - 09/09/17 15

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis: