6 Resultaten snel wegwezen

Slovenië Inside Out

Slovenië

Slovenië? Zegt je niet veel? Moet dan dringend verandering in komen! Dit is zonder overdrijven één van de allermooiste landjes van Europa. Wat minder bekend, maar a whole lot of fun uitgespreid op een zakdoekje. En wat daar dan zoal te zien slash te doen is? Majestueuze grotten, ondergrondse rivieren en Speleologie met hoofdletter S. Doe daar nog een prachtige canyoning bij op de vermaarde Soca-rivier, en een pittige vierdaagse huttentocht in het Triglav Nationaal Park en je komt ogen te kort. Wedden?

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 18/08/18 - 01/09/18 15

Istrië Intens

Kroatië

Je voelt je aangesproken door de romantiek van een roadtrip, door de kick van outdoorsporten en door het avontuur van kamperen? En als dat dan ook nog eens plaats vindt in een prachtig decor als het schiereiland Istrië ben je helemaal in je element? Kom dan snel meer te weten over deze avontuurlijke reis naar het prachtige Kroatië, land van groene heuvels, torenhoge rotsen en mooie kusten, waar je eropuit trekt om te wandelen, klimmen, fietsen en te peddelen in een zeekajak!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 07/09/18 - 18/09/18 12

Taurusgebergte: het leien dak van Turkije

Turkije

We trekken het onherbergzame Taurus-gebergte in, met zijn oeroude bossen, glinsterende bergmeren en besneeuwde bergtoppen.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 08/09/18 - 15/09/18 8

Lost in Lapland

Zweden

In het uiterste noorden van Zweden, boven de poolcirkel, ligt een woest en ongerept wildernisgebied. Wij lopen er een stuk van het langeafstandspad Kungsleden, met voor de liefhebbers de beklimming van Zwedens hoogste berg, de Kebnekaise (2174 m). Als je houdt van een stevige trekking in een onaangetaste natuur, dan is dit een reis voor jou.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 09/09/18 - 18/09/18 10

Atlas naar kust

Marokko

Hou je van een mooie tocht langs prachtige berglandschappen? Ben je bovendien ook nog te vinden voor een snuifje lokale cultuur en genieten aan het strand? Dan is deze reis ideaal. We combineren de Hoge Atlas en zijn charmante berberdorpjes met het wervelende Marrakech en maken een 5-daagse trekking langs de kust. Gastvrijheid is hier geen loos begrip. Zelf de ezels in de bergen en de kamelen langs de kust zijn hier zo vriendelijk om je bagage te dragen. Je wordt echt in de watten gelegd door de bevolking, het kleurrijke decors en het waanzinnig lekkere eten.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 12/09/18 - 23/09/18 12

Islandhoppen op de Cycladen

Griekenland

Sublieme stranden, idyllische eilandjes, een vleugje cultuur en de zalig ontspannen. Griekse joie de vivre: de Cycladen op hun best. Bootz presenteert een stukje island hopping van de bovenste plank! Bezoekjes aan Sifnos en Milos, en vooral dat eerste zal in de smaak vallen. Letterlijk dan, want homeground van de beste Griekse koks. Relax met een hoofdletter R: genieten van zon, zee en strand. En een vrije dag om de Cycladen te ontdekken op de fiets, in de kajak of op een zeilexcursie. Dit is Griekenland op zijn best!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 18/09/18 - 29/09/18 12

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis: