Montenegro - Parel van de Balkan


12 dagen - prijs binnenkort online

Boek deze reis »
Jongerenreis Montenegro
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Reisnummer: 22ME4BKA2
Reisdatum: 8/09/2022 - 19/09/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar: Ja

Wandelniveau :
en

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

Deze reis scoort

9

45 Beoordelingen

reviews van klanten

Deze reis is alles wat een sportieve reiziger zich wensen kan. Alle ingrediënten waren aanwezig voor de perfecte Bootz-cocktail: veel afwisseling, prachtige wandel-en MTBtochten, contact met de plaatselijke keuken en een kennismaking met een onbekende maar schitterende parel in de Balkan. Een absolute aanrader!

Dimitri D. -

Parel van de Balkan is niet gelogen, een zeer gevarieerde en bijzonder intensieve ontdekkingstocht van een oogstrelend land in soms apocalyptische omstandigheden. Een Bootz-reis pur sang, propvol actie, energie en avontuur.

Lieven L. -

Een fijne groep, goede begeleiding en een programma vol afwisseling. Montenegro is echt een prachtig land, een aanrader!

Joke D. -

Montenegro is een prachtig land met vriendelijke, hartelijke mensen, zeker ook in de bergen. De reis stak goed ineen met een brede waaier aan activiteiten. Zowel het wandelen, het mountainbiken, raften en de canyoning waren toppers. Ook heel leuk dat we al wandelend, fietsend en raftend van overnachtingsplaats naar overnachtingsplaats trokken. Het gaf het geheel wat een trekkingskarakter, zij het dan wel met bagagetransport. Misschien moet er bij de reisbeschrijving nog iets meer de nadruk gelegd worden op de vereiste fysieke kracht voor de verschillende activiteiten.

Tanja B. -

Prachtige reis met een gevarieerd programma, zowel in locaties als in activiteiten: adembenemende (letterlijk en figuurlijk) beklimmingen van verschillende toppen, avondwandelingen tussen de vuurvliegjes, magische bloemenweides vol vlinders, zwemmen in verborgen poeltjes en watervalletjes, gezellige boottocht en bezoek aan havenstadje, en zo voort. Af en toe was het dagprogramma nogal kort (bv enkel ochtendwandeling) waardoor er wat veel "lege" tijd overbleef. Canyoning was een absolute topper. Jammer dat mountainbikes in slechte staat waren, want was wel heel tof idee dat wandelen steeds afgewisseld werd met andere activiteit. Accomodaties waren altijd dik in orde, maaltijden leuke kennismaking met Montenegrijnse keuken (= veel vlees en oliebollen als ontbijt, hihi). Al bij al een TOP ervaring :-)

Els C. -

Ondanks dat het niet een erg lange reis was heb ik enorm veel mooie en afwisselende ervaringen gehad. Ik vond het leuk om op verschillende manieren de natuur de ontdekken in het dunbevolkte land. Persoonlijk had het voor mij iets meer back to basic gemogen ten koste van de intensiviteit van de activiteiten. Maar dit is uiteraard persoonlijk.

Karen M. -

Algemene reistips