NÉVACHE: BERGEN EN MEREN IN DE HAUTES ALPES

NÉVACHE: BERGEN EN MEREN IN DE HAUTES ALPES


Afreis op 6/08. De Alpen op hun best!

TOEBKAL: HET DAK VAN NOORD-AFRIKA

TOEBKAL: HET DAK VAN NOORD-AFRIKA


Naar Marokko in september

2 weken naar Turkije

2 weken naar Turkije


Maar niet om naast de kust aan het zwembad te liggen.

TSJECHIË - MULTISPORT IN BOHEEMS ZWITSERLAND

TSJECHIË - MULTISPORT IN BOHEEMS ZWITSERLAND


actieve reis naar sprookjesland met vertrek op 14/08 

Zweten in zweden in de zomer

Zweten in zweden in de zomer


Zotjes!

Weekendjes weg

Weekendjes weg


Efkes helemaal weg

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie en engagement, hoe doen we dat?

Junior communicatiemedewerker (m/v/x) voor het Joker-hoofdkantoor in Mechelen

Mensen blij maken door elke dag opnieuw in te zetten op het uitwerken van ieders droomvakantie. Dat is wat we doen bij Joker, Anders Reizen en Bootz. We bieden grensverleggende reiservaringen aan die ook jaren later nog blijven nazinderen. Altijd gekaderd binnen duurzaam toerisme, met een expliciete nadruk op ontmoetingen met de lokale bevolking en respect voor elkaars kijk op de wereld.

Als junior communicatiemedewerker sta je mee in voor het vertalen van al onze leuke reisproducten op maat van verschillende doelgroepen. De focus zal liggen op het opvolgen van dagelijkse communicatie, zoals POS-materiaal voor de Joker-reiskantoren, (online) advertenties, reiswaardebonnen, nieuwsbrieven, blogartikels en updates van webpagina’s, en het meewerken aan de verdere uitbouw van de social media-kanalen van Joker, Anders Reizen en Bootz.

De nodige inhoudelijke input kan komen van de 100 medewerkers van Joker, Anders Reizen en Bootz. Voor het leuk en efficiënt verpakken van al die boodschappen volgens de huisstijlregels kan je altijd te rade gaan bij jouw teamgenoten: 4 ervaren communicatiemedewerkers die in hun vrije tijd maar al te graag een stapje in de wijde wereld zetten.

Joker creëert een omgeving waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst of nationaliteit.
Meer info op Joker.be

Reisbegeleider worden

Voor de selectie en vorming van haar reisbegeleiders doet Anders Reizen beroep op De Kalebas, een vzw met als doel het organiseren van vormings- en andere activiteiten ter bevordering van duurzaam toerisme. Deze activiteiten kunnen worden opgezet ter ondersteuning van andere organisaties die het verantwoord reizen promoten.

Wens je je kandidaat te stellen voor begeleid(st)er van duurzame reizen, stuur dan een mail met je motivatie naar info@dekalebas.be
Je ontvangt dan een fiche waarop je je kennis van bestemmingen, talenkennis, evt. eerdere ervaring met begeleiden van groepen enz. kan invullen. Wanneer we op basis van die fiche menen dat je profiel in aanmerking komt, nodigen we je uit voor een nadere kennismaking.