Early Hiker Korting

Early Hiker Korting


Een korting voor vroege boekers!

-

-


De charmes van Marokko

De charmes van Marokko


Drukte en rust in 10 dagen

CORSICA

CORSICA


OP EN ROND DE MYTHISCHE GR20

De kloven van Kreta

De kloven van Kreta


Vertrek op 6/04

Malta

Malta


2/03 tem 9/03 Lekker, spannend, vermoeiend en legendarisch!

Rila en Pirin in Bulgarije op sneeuwschoenen

Rila en Pirin in Bulgarije op sneeuwschoenen


Vertrek op 25/02

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie en engagement, hoe doen we dat?

Olivier Van Hoey Reizen betekent voor mij de mooiste natuurplekjes ontdekken, andere culturen leren kennen, interessante mensen ontmoeten en ook gewoon genieten. Reizen helpt mij om mijn blik op de wereld en de mensheid te verruimen en inspiratie op te doen voor mijn eigen leven. Tegelijkertijd geeft reizen mij de kans om even te ontsnappen uit de dagelijkse soms nogal stressvolle routine.
Voor mij is wandelen de ideale manier van reizen. Het geeft mij de tijd om de nieuwe omgeving volledig in mij te kunnen opnemen en ten volle te kunnen genieten van de natuur en de buitenlucht. Daarnaast ben ik ook graag actief bezig. In mijn vrije tijd ben ik naast reizen namelijk ook een fanatieke sporter. Ik doe vooral aan hardlopen, maar hou ook van fietsen, wandelen en kajakken.
Ik kan genieten van vele soorten bestemmingen, maar ik ben het liefst in de natuur. Enkele van mijn favoriete plekjes tot nu toe zijn de Marokkaanse Sahara, Kirgizië, de westkust van de Algarve, Namibië, de Alpen, het Zuidwesten van de VS, de Canarische eilanden en de Lofoten.
Als reisbegeleider bij Bootz wil ik graag mijn passie voor reizen met jullie delen en ervoor zorgen dat jullie een geweldige en zorgeloze vakantie hebben en met prachtige herinneringen terug huiswaarts kunnen keren.

De meeste van onze reizen worden begeleid door een Nederlandstalige Bootz-begeleid(st)er, die instaat voor de praktische organisatie van de reis. Ze zijn geselecteerd op basis van hun ervaring met groepen, hun sociale vaardigheid en organisatietalent. Vaak beschikken ze over kennis van het land en de cultuur, van de gebruiken.

De begeleid(st)ers zijn de sleutelfiguren voor het welslagen van de reis. Zij staan in voor de praktische organisatie en fungeren vaak als tolk tussen de inheemse bevolking, evt. gidsen en de groep. Ze fungeren echter niet als kunsthistorische gids. Ook binnen de groep vervult de begeleid(st)er een belangrijke rol. Een reisgroep is nl. toevallig samengesteld en het enige dat de deelnemers voorlopig gemeen hebben, is hun zin om die bepaalde reis te maken. De persoonlijkheid van de begeleid(st)er is hierin van kapitaal belang. Daarom stellen wij hoge eisen aan deze mensen en proberen hen door vormingsdagen en door overleg met de kantoorploeg tot een team te smeden.

Voor enkele bestemmingen waar de taal weinig problemen kan stellen, doen wij soms beroep op plaatselijke Frans- of Engelstalige gidsen met een grondige kennis van de streek.”