Early Hiker Korting

Early Hiker Korting


Een korting voor vroege boekers!

BULGARIJE - RILA EN PIRIN

BULGARIJE - RILA EN PIRIN


Hiken in de Nationale Parken van 30/08 tot 6/09

PAREL VAN DE BALKAN

PAREL VAN DE BALKAN


12 dagen Montenegro!

SPANJE - MULTISPORT IN DE PYRENEEËN

SPANJE - MULTISPORT IN DE PYRENEEËN


Zweten van 14 tot en met 21/09

VERTIGO IN DE VERCORS

VERTIGO IN DE VERCORS


Op grote hoogte van 8/09 tot en met 15/09

VOLLENBAK VIETNAM

VOLLENBAK VIETNAM


Nu met €300 Early Hiker korting! Vertrek op 12/10

-

-


ITALIË - ACTIE ROND HET LEDROMEER

ITALIË - ACTIE ROND HET LEDROMEER


Nieuw en niet te missen! Afreis op 19/07.

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie en engagement, hoe doen we dat?

Vijf dagen Veluwe

Vijf dagen Veluwe


Veel Veluwe! Vertrek op 12/08.

Aardbeving Marokko

Marokko, Joker, Bootz en Anders Reizen: dat is een grote liefde die al vele jaren bestaat.

De voorbije decennia leerden duizenden reizigers het mooie land en de warme, gastvrije Marokkaanse cultuur kennen. Via Joker-groepsreizen, onze wandelreizen van Anders Reizen, of individuele rondreizen. Met ons ViaVia Joker Reiscafé in Marrakech zitten we ook in het hart van Marokko.

We willen nu iets terugdoen voor de vele Marokkanen die ons altijd enorm hartelijk hebben verwelkomd en hard hebben geholpen bij het organiseren van onze reizen door Marokko. Daarom steunen wij volop ViaVia Marrakech Helps, een fonds opgericht door het ViaVia Joker Reiscafé in Marrakech om de slachtoffers van de aardbeving te helpen.

Ik wil helpen

Ook jij kan de slachtoffers van de aardbeving helpen door een gift te doen op BE71 7360 1995 3469 (Joker ViaVia Projectenfonds) met als mededeling ViaVia Marrakech Helps.

Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Ontvang je na storting graag een fiscaal attest, vul dan ook het formulier onderaan deze pagina in ↴

Wat gebeurt er met het ingezamelde bedrag?

Op dit moment zien we in Marokko zelf al heel wat solidariteitsacties op gang komen: de lokale bevolking en hulporganisaties zijn druk bezig met het aanleveren van de eerste hulpgoederen. Eerder deze week vertrokken er ook meerdere tenten van Bootz, Anders Reizen en Joker naar het Atlas-gebergte. Die gaan naar mensen die hun huis verloren hebben door de aardbeving, zodat ze toch enige bescherming hebben tijdens de nacht.

Met het fonds ViaVia Marrakech Helps zamelen we geld in om nu in noodhulp te voorzien in de bergen: de nachten worden er kouder, baby's en kinderen hebben specifieke noden en medische posten moeten opnieuw worden ingericht.

Ook voor de heropbouw, die start over enkele weken, is er budget nodig. Om huizen, scholen en moskeeën te herstellen, landbouwvelden opnieuw aan te leggen, vee aan te kopen en vrouwen te helpen een kleine business op te starten. Maar ook om de gezinnen in de populaire volksbuurt Mellah (Marrakech), waar veel schade is, aan materiaal te helpen. En om de kleine hostels en auberges in het Atlasgebergte, een prachtige regio voor wandelingen en meerdaagse trekkings die voor een groot stuk afhankelijk is van toerisme, opnieuw op te bouwen en in te richten.

De investeringen gebeuren steeds in samenspraak met de dorpen in het Atlasgebergte, onze lokale partners en de gidsen waar we al vele jaren mee samenwerken. Op die manier kunnen we hulp aanbieden daar waar de nood het hoogst is.

Help Marokko met een gift op BE71 7360 1995 3469 (mededeling: ViaVia Marrakech Helps)