35 Resultaten

Breugeliaanse landschappen in de Pedevallei

België

Pieter Bruegel (+1569) woonde de laatste tien jaar van zijn leven in de Hoogstraat in Brussel. Achter de stadsmuren strekte zich toen onmiddellijk het weelderige en glooiende Pajottenland uit (hoewel die naam toen nog niet uitgevonden was; dat gebeurde pas in 1852). De Pedevallei was een bron van inspiratie voor de schilder, dus waarom niet voor een bende Bootzers. We picknicken onderweg in de mooie omgeving rond pedemolen, en sluiten de wandeling af met een letterlijk hapje te eten.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 14/09/24 - 14/09/24 1

Multisport in de Pyreneeën

Spanje

Smijt jezelf in een groots avontuur. Maak al glijdend, springend en rappellend kennis met canyoning. Ga rotsklimmen en -springen aan het water. Hop in een raft en peddel door de canyons in de Spaanse Pyreneeën. En ga hiken in het nationaal park van Ordesa. We hebben echt alles in deze week gestopt wat jou een ongelooflijke kick kan geven. Ideaal om jezelf helemaal te laten gaan!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 14/09/24 - 21/09/24 8

De machtige Kaukasus

Georgië

Georgië is een land van overvloed. Van voedsel en drank, van gastvrijheid, van cultuur en van formidabele landschappen. De machtige Kaukasus zorgt voor vergezichten over besneeuwde toppen, bloemenweides om door te huppelen, ruwe gletsjers om te trotseren, felblauwe bergmeren om in te springen en afgelegen dorpjes uit een ver verleden. Een ideale reis voor wie van alles wat wil. Trek die wandelschoenen aan, maak wat plaats in je rugzak voor culturele bagage en stap binnen in dit stukje verrassende authenticiteit.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 15/09/24 - 01/10/24 17

Toubkal: het dak van Noord-Afrika

Marokko

Liefhebbers van bergtoppen kunnen hun fascinatie voor het hooggebergte volop kwijt in een schitterende trekking doorheen de Hoge Atlas. Het doel is de Toubkal, meer dan 4.000 m boven de zeespiegel en het dak van heel Noord-Afrika. Een uitdaging? Zeker wel, maar nog veel meer dan dat een heuse belevenis! Een mix van grandioze landschappen en de echte berbercultuur maakt deze reis tot een aparte ervaring. Aftrappen doen we in het wervelende Marrakech, waar we de reis ook in schoonheid afsluiten.   

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 15/09/24 - 27/09/24 13

Charmant Marokko

Marokko

De combinatie van een hippe citytrip met een subliem, ongerept stukje natuur en een zen-momentje in de woestijn: deze reis heeft het allemaal! Je ontdekt de kleurige en geurige magie van Marrakech, kietelt de tenen van de Hoge Atlas tijdens een prachtige tocht en bekomt in exotische palmoases met een échte Marokkaanse thee. Wandel langs stroompjes en rivieren, door het warme zand en ontdek de subtiele kleurschakeringen van de bergen, baan je een weg doorheen kloven en canyons en leer hoe je “waanzinnig mooie reis’ in het Marokkaans zegt.  

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 27/09/24 - 06/10/24 10

Get together in La Réunion

La Réunion

In de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan, tussen Madagaskar en Mauritius, ligt het eiland Réunion. Het is een stukje Frankrijk in de tropen, met een fenomenale diversiteit qua geografie, fauna en flora. Op enkele uren van elkaar vind je er tropisch woud en lavavelden, ruige pieken en paradijselijke stranden. We ontdekken het eiland tijdens een pittige trekking, met als ‘pièce de résistance’ de tocht naar de top van de Piton des Neiges (3069 m).

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 04/10/24 - 18/10/24 15

Gooik, parel van het Pajottenland

België

Te veel mysterieuze plaatsnamen om op te noemen: De Woestijn, de Drie Egypten, herberg Den haas, Neigembos, Hof van Petronilla, Tramroute Leerbeekbos, Paddenbroek, Calomeershof, Kruislieveheer... Zeggen al die namen en plaatsen jou niets? Kom het ontdekken met Bootz tijdens deze prachtige wandeling. 's Middags kiezen we een idylisch picknickplaatsje uit aan de Hertboommolen. Achteraf eten en drinken we iets in geuzestekerij en restaurant De Cam, met een gamma aan streekbieren en - gerechten. Wie wil, kan er een krieken- en geuzeproeverij doen (zorg dan wel voor een Bob!).

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 05/10/24 - 05/10/24 1

De kloven van Kreta

Griekenland

De geboorteplaats van Zeus: daar moet je toch eens geweest zijn! Een zonovergoten eiland met archeologische pareltjes, sfeervolle havenstadjes, indrukwekkende kloven maar ook ingeslapen dorpjes. Hou je van een perfecte mix van natuur en cultuur, drukte en rust, inspanning en ontspanning? Haal je wandelschoenen boven en ontdek samen met andere Bootzers een prachtig stukje ongekend Kreta! Voeg daar nog de Griekse joie de vivre en het heerlijke eten aan toe, en je bent klaar voor een onvergetelijke reiservaring!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 05/10/24 - 13/10/24 9

Verrassingen in de Tramuntana

Spanje

Op acht dagen doorkruisen we het Spaanse Tramuntanagebergte in Mallorca van zuid naar noord. We wandelen via het befaamde GR-221 routepad over machtige bergtoppen, langs paradijselijke strandjes en door vergeten dorpjes, steeds met uitzicht op de Middellandse Zee (en de bezwete Bootzer voor jou). We beklimmen de Coll de l’Offre (Unesco werelderfgoed) en de Talaia en trekken door Europa’s tweede diepste canyon. We fietsen door natuurparken, sporen door sinaasappelvalleien, varen langs de kustlijn en canyoningen bij watervallen. Eindigen doen we met een ciytrip naar Palma de Mallorca, de parel van de Middellandse Zee. Overdag actief op pad door de desolate natuurpracht en s' avonds verwennerij bij een gezellig restaurantje: klinkt dat als een strak plan voor je vakantie? We doen er nog een comfortabel logies bij om te herbronnen in fris gezelschap en aangename pinten (meer dan waarschijnlijk ook omgekeerd).

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 12/10/24 - 19/10/24 8

Eiland van ridders en rotsen

Malta

Ten zuiden van Sicilië ligt Malta. Een eiland bezaaid met paleizen, kerken en versterkte vestingen. Malta en zustereiland Gozo zijn paradijselijke eilanden met kusten met steile kliffen, kleine kreken en baaien, stranden en gezellige vissershaventjes. Die gaan we dan ontdekken tijdens een zonnige en actieve week. Het wordt lekker, spannend, vermoeiend en legendarisch!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 19/10/24 - 26/10/24 8

De Marokkaanse Sahara

Marokko

Vijf dagen pure woestijn de Erg Chegaga, omringd door een indrukwekkende stilte, de gezelligheid van avonden bij het vuur, de eindeloze sterrenhemels, weg van de donkere winter in België. De schrijver van het kinderboek ‘De Kleine Prins’, schreef ooit: "Ik heb altijd van de woestijn gehouden. Je zet je op een zandduin. Je ziet niets. Je verwacht niets. En toch, in stilte straalt er iets." Geen zandkorreltje in de Sahara dat daar aan twijfelt! Dit is reizen op z’n puurst!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 19/10/24 - 27/10/24 9

Flirten met de taalgrens: wandeling door de Mark-vallei

België

Place to be vandaag: Akrenbos. Een deelgemeente van Bever en gelegen in het licht glooiend landschap van de vallei van de Mark. Jawel, je leest het goed, glooiend. Bij goed weer hebben we zelfs een prachtig uitzicht op de bergen van de Denderstreek. We wandelen voortdurend langs en over de taalgrens, iemand klaar voor een uitdaging? Alleen maar Frans aan de ene kant en Nederlands aan de andere? De route brengt ons van de provincie Vlaams-Brabant naar Henegouwen door het Bos van Akren/Bois d’Acren en Bois-de-Lessines. Zo bereiken we onze picknickplaats aan de Dender, Deux- Acren. Na de pauze doorkruisen we De Rietbeemd, het enige grensoverschrijdend natuurreservaat van ons land. Zo wordt grensoverschrijdend toch wel het kenwoord van de dag, in goede zin wel te verstaan. Door de velden gaat het verder om uiteindelijk terug te belanden in Akrenbos, waar we afsluiten met een gezellig avondmaal.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 26/10/24 - 26/10/24 1

Herfst in de Vogezen

Frankrijk

Een échte klassieker niet te ver van huis: de Vogezen in het noordoosten van Frankrijk. We hiken door de typische landschappen langs meren, beekjes, en door uitgestrekte bossen. In de herfst verkleuren de bladeren en ziet het landschap er nog net iets mooier uit. ’s Avonds genieten we van een goed wijntje uit de Elzasstreek en relaxen we in ons hotel met een quiz of gezelschapsspel.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 27/10/24 - 02/11/24 7

Barranco's in La Gomera

Spanje

Voor de kust van Afrika ligt zowaar een stukje Spanje. De Canarische Eilanden tellen 7 grote eilanden en 6 kleintjes. Van die 7 grote is La Gomera het op een na kleinste. Maar zeker ook één van de mooiste! Ontdek een ruige natuur, waar bergflanken zich steil de zee instorten en waar je zo’n veertig diepe ‘barrancos’ (ravijnen) kunt vinden, ontstaan door eeuwen van erosie, die het eiland doorklieven. Je trekt van groene bossen naar valleien bezaaid met bananen- en avocadoplantages, over rotsachtige bergpaden en naar verlaten stranden. Plantjes? Jazeker: afwisselend, uitbundig én apart! Als Jurassic Park ooit realiteit wordt, dan is La Gomera ongetwijfeld een optie!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 27/10/24 - 03/11/24 8

Machtig Müllerthal

Luxemburg

Groots zijn in iets klein. Dat is het minste dat je kan zeggen van ons buurlandje Luxemburg. Op een kleine oppervlakte vind je enkele van de meest befaamde wandelroutes van de Benelux. Rond Echternach wandelen we de bekende route 2 van de Mullerthal Trail, een vlotte bos- en rotswandeling tussen imposante rotsformaties. Deze streek wordt met reden het Zwitserland van Luxemburg genoemd. We overnachten in jeugdherbergen waar we ‘s avonds wel eens een wijntje durven kraken.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 31/10/24 - 03/11/24 4

Limburgse Heuvels en Grenswater in NP Hoge Kempen

België

Iemand zin in een reis rond wereld? In onze achtertuin? Maasmechelen, het Italië van het noorden, verwelkomt ons met een waaier aan variatie. Wandelen door het enige Nationaal Park van België met uitgestrekte heidelandschappen alsof het de Tasmaanse vlaktes zijn. Door het Zwitsers aandoende berg- en merenlandschap bij de Kikbeekbron tot op de top van één de terrils met een panorama alsof je in Canada zit. De zandwinningsgebieden doen je aan de Sahara denken, en de kronkelende Maas, de grensrivier omringd door plassen en kanalen, voelt als het Zweedse binnenland. En in mooiste dorp van Vlaanderen wanen we ons even in Zuid-Frankrijk. En wie wil kan zich nog verdiepen in de multiculturele mijn-cultuur, of de Chinese shop-cultuur op wandelafstand van ons logies. Afwisselender wordt het niet! We verkennen dit te voet, per fiets, per kajak of raft!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 01/11/24 - 03/11/24 3

Santo Antao: pretpark voor wandelaars

Kaapverdië

Maak je klaar voor een 10-daags avontuur langs de noordelijke eilanden São Vicente en Santo Antão van Kaapverdië. De eilanden verrassen ons met afwisselende landschappen: van vulkanische bergpieken, woestijnachtig gebied, tot groene akkers in terrasbouw. We sluiten de dag af met een plons in het zwembad van ons hotel of languit relaxen aan het strand. Aan de Atlantische Oceaan is er ook een grote kans dat we walvissen en schildpadden spotten.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 01/11/24 - 10/11/24 10

Jordaans woestijnavontuur

Jordanië

Een klein land land dat groots is in gastvrijheid, dat weten wij bij Bootz al vele jaren. Wij richten onze pijlen op Petra, de stad-in-de-rotsen en nieuw wereldwonder. En op Wadi Rum, een van de mooiste woestijnen ter wereld en niet voor niets een populaire locatie van topfilms. Het zand wegspoelen doen we in badstad Aqaba. Jordanië wacht op jou!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 06/11/24 - 14/11/24 9

Zuid-Tunesië in al zijn variaties

Tunesië

De bakermat van de Arabische revolutie. Een volk dat zich vrijvocht en weer op eigen benen probeert te staan na het jarenlange juk van een dictator. En een volk dat trots is op zijn land. Meer dan terecht overigens, want Tunesië is een fantastisch vakantieland! Je hoeft heus niet ver te rijden om de volle stranden te ontwijken en op zoek te gaan naar het ware gezicht van de Tunesiërs. Je reist naar de ruige natuur van het Dahar-gebergte, en trekt je vervolgens terug in de zachte rust van de woestijn. Ontdek fotogenieke bergdorpen en de onbegrensde kleuren en vormen van de Sahara. En maak kennis met een omgeving die een plaatsje verdiende in 2 Star Wars-films!    

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 09/11/24 - 16/11/24 8

Quetzalcoatl y Tezcatlipoca

Mexico

Mexico is een smeltkroes van cultuur en natuur. In deze lange reis gaan we met een raft op zoek naar tempels diep in de jungle. We geven onze ogen en onze maag de kost met een enorme verscheidenheid aan geuren en kleuren op de lokale marktjes. We komen meer te weten over de Maya's, de Azteken en hun machtige bouwwerken. Bekomen doen we op een surfplank op het ritme van de golven. Vanuit het fietszadel komen we in indianendorpjes en ontdekken we grootse grotten. Dit is één van onze meest afwisselende en blikverruimende reizen en mag dus zeker niet op je go-to-lijstje ontbreken!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 16/11/24 - 07/12/24 22

Zuid-Tunesië in al zijn variaties

Tunesië

De bakermat van de Arabische revolutie. Een volk dat zich vrijvocht en weer op eigen benen probeert te staan na het jarenlange juk van een dictator. En een volk dat trots is op zijn land. Meer dan terecht overigens, want Tunesië is een fantastisch vakantieland! Je hoeft heus niet ver te rijden om de volle stranden te ontwijken en op zoek te gaan naar het ware gezicht van de Tunesiërs. Je reist naar de ruige natuur van het Dahar-gebergte, en trekt je vervolgens terug in de zachte rust van de woestijn. Ontdek fotogenieke bergdorpen en de onbegrensde kleuren en vormen van de Sahara. En maak kennis met een omgeving die een plaatsje verdiende in 2 Star Wars-films!    

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 21/12/24 - 28/12/24 8

Sneeuwschoenen op de Frans-Italiaanse grens

Frankrijk

Sneeuwliefhebbers, opgelet! Deze trip neemt je mee naar besneeuwde bergtoppen, rustieke bergdorpjes en ijskoude bergmeren. Met sneeuwschoenen onder onze voeten flirten we met de Frans-Italiaanse grens. Je krijgt het gegarandeerd warm van het overweldigende witte landschap. Herten en gemzen zijn makkelijk te spotten en zorgen voor het nodige gezelschap in de desolate bergen. Een echte verademing voor wie aan alle drukte wil ontsnappen. En als de gedachte aan het gekraak van verse sneeuw je nog niet heeft overtuigd ... We herbeleven ook even onze kindertijd terwijl we aan een ijzingwekkende rotvaart een immense berg afsleeën!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 25/12/24 - 31/12/24 7

Wintertrekking door de Atlas

Marokko

Het weer in Marokko tijdens de winter, dat kunnen we de laatste jaren niet voorspellen. Sneeuw of niet, we hiken tijdens deze 8-daagse trip door de prachtige berglandschappen van de Hoge Atlas. Wie weet trekken we af en toe onze sneeuwschoenen aan om de diepe sneeuw te trotseren. Niet alleen de muilezeldrijvers gaan mee op pad, maar ook een Marokkaanse kok die heerlijke maaltijden voor ons bereid. ’s Avonds overnachten we in berghutten en bewonderen we de wonderlijke sterrenhemel.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 27/12/24 - 03/01/25 8

Barranco's in La Gomera

Spanje

Voor de kust van Afrika ligt zowaar een stukje Spanje. De Canarische Eilanden tellen 7 grote eilanden en 6 kleintjes. Van die 7 grote is La Gomera het op een na kleinste. Maar zeker ook één van de mooiste! Ontdek een ruige natuur, waar bergflanken zich steil de zee instorten en waar je zo’n veertig diepe ‘barrancos’ (ravijnen) kunt vinden, ontstaan door eeuwen van erosie, die het eiland doorklieven. Je trekt van groene bossen naar valleien bezaaid met bananen- en avocadoplantages, over rotsachtige bergpaden en naar verlaten stranden. Plantjes? Jazeker: afwisselend, uitbundig én apart! Als Jurassic Park ooit realiteit wordt, dan is La Gomera ongetwijfeld een optie!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 01/02/25 - 08/02/25 8

Sneeuwschoenen op de Frans-Italiaanse grens

Frankrijk

Sneeuwliefhebbers, opgelet! Deze trip neemt je mee naar besneeuwde bergtoppen, rustieke bergdorpjes en ijskoude bergmeren. Met sneeuwschoenen onder onze voeten flirten we met de Frans-Italiaanse grens. Je krijgt het gegarandeerd warm van het overweldigende witte landschap. Herten en gemzen zijn makkelijk te spotten en zorgen voor het nodige gezelschap in de desolate bergen. Een echte verademing voor wie aan alle drukte wil ontsnappen. En als de gedachte aan het gekraak van verse sneeuw je nog niet heeft overtuigd ... We herbeleven ook even onze kindertijd terwijl we aan een ijzingwekkende rotvaart een immense berg afsleeën!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 02/02/25 - 08/02/25 7

De nationale parken van Rila en Pirin op sneeuwschoenen

Bulgarije

Sneeuwschoenwandelen is dé manier om de winterse natuur in te trekken. Je komt op onbereikbare plekken voor andere wandelaars of auto’s. Het is echt genieten wanneer de ervaren berggids ons naar een afgelegen bergmeer leidt en alle gemzen en bokken ons bekijken met een ‘hoe zijn die hier beland?’-blik. De bergketen rond Rila en Pirin is een enorm knap natuurgebied dat zowel in de zomer als winter Bootzers mag ontvangen. Deze reis heeft, uitzonderlijk, een engelstalige begeleider.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 23/02/25 - 02/03/25 8

Eiland van ridders en rotsen

Malta

Ten zuiden van Sicilië ligt Malta. Een eiland bezaaid met paleizen, kerken en versterkte vestingen. Malta en zustereiland Gozo zijn paradijselijke eilanden met kusten met steile kliffen, kleine kreken en baaien, stranden en gezellige vissershaventjes. Die gaan we dan ontdekken tijdens een zonnige en actieve week. Het wordt lekker, spannend, vermoeiend en legendarisch!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 01/03/25 - 08/03/25 8

Jordaans woestijnavontuur

Jordanië

Jordanië: een fonkelende ster in het hart van het Midden-Oosten. Het land van de Dode Zee en stijlicoon / queen Rania. Maar vooral van Petra, de verborgen stad-in-de-rotsen én nieuw wereldwonder. En van Wadi Rum, een van de mooiste woestijnen ter wereld en niet voor niets een populaire locatie van topfilms (waarvan Dune de laatste in het rijtje is). Nagenieten doen we aan en in de Rode Zee.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 04/03/25 - 13/03/25 10

Langtang trekking via Helambu en de meren van Gosainkund

Nepal

Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 12/03/25 - 29/03/25 18

De Marokkaanse Sahara

Marokko

Vijf dagen pure woestijn de Erg Chegaga, omringd door een indrukwekkende stilte, de gezelligheid van avonden bij het vuur, de eindeloze sterrenhemels, weg van de donkere winter in België. De schrijver van het kinderboek ‘De Kleine Prins’, schreef ooit: "Ik heb altijd van de woestijn gehouden. Je zet je op een zandduin. Je ziet niets. Je verwacht niets. En toch, in stilte straalt er iets." Geen zandkorreltje in de Sahara dat daar aan twijfelt! Dit is reizen op z’n puurst!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 15/03/25 - 23/03/25 9

Sneeuwavontuur in Rondane

Noorwegen

De winter op zijn best. Dat is deze reis naar Noorwegen. Waar we vooral de witte wildernis intrekken met sneeuwschoenen onder onze botinnen. Dat leuke gevoel wanneer je als eerste je voetstap zet in een vers laagje sneeuw… maar dan 8 dagen lang! Afgewisseld met langlaufen is deze reis veel meer dan een eentonig wit landschap. Veel meer!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 15/03/25 - 22/03/25 8

Madeira: langs levada's

Portugal

Flower Power in een Bootz-sausje: Madeira is een dot van een eiland in de Atlantische Oceaan met bergpieken, ravijnen en steile kusten. Smalle waterkanaaltjes - levada’s - zorgen ervoor dat het bergwater alle uithoeken van het binnenland bereikt. Tel daarbij het aangename klimaat en je krijgt een eiland waar kleurrijke bloemen zich van hun beste kant laten zien. Kunnen onmogelijk weerstaan aan die overdadige bloemennectar: Bootzers. Eens ze van dat sappige Portugese accent overgoten met een onweerstaanbaar madeirasausje geproefd hebben, willen ze nooit meer weg!  

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 22/03/25 - 29/03/25 8

Zuid-Tunesië in al zijn variaties

Tunesië

De bakermat van de Arabische revolutie. Een volk dat zich vrijvocht en weer op eigen benen probeert te staan na het jarenlange juk van een dictator. En een volk dat trots is op zijn land. Meer dan terecht overigens, want Tunesië is een fantastisch vakantieland! Je hoeft heus niet ver te rijden om de volle stranden te ontwijken en op zoek te gaan naar het ware gezicht van de Tunesiërs. Je reist naar de ruige natuur van het Dahar-gebergte, en trekt je vervolgens terug in de zachte rust van de woestijn. Ontdek fotogenieke bergdorpen en de onbegrensde kleuren en vormen van de Sahara. En maak kennis met een omgeving die een plaatsje verdiende in 2 Star Wars-films!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 29/03/25 - 05/04/25 8

Machtig Müllerthal

Luxemburg

Groots zijn in iets klein. Dat is het minste dat je kan zeggen van ons buurlandje Luxemburg. Op een kleine oppervlakte vind je enkele van de meest befaamde wandelroutes van de Benelux. Rond Echternach wandelen we de bekende route 2 van de Mullerthal Trail, een vlotte bos- en rotswandeling tussen imposante rotsformaties. Deze streek wordt met reden het Zwitserland van Luxemburg genoemd. We overnachten in jeugdherbergen waar we ‘s avonds wel eens een wijntje durven kraken.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 08/04/25 - 11/04/25 4

Tussen bergen en woestijn: Jebel Saghro

Marokko

Het is er wild, ruw en onherbergzaam. Neen, we hebben het niet over je slaapkamer, wel over het Saghro-massief in Marokko. Zeven dagen lang trekken we door deze buitenwereldse regio, langs door de wind geërodeerde rotsen en de ruïnes van eeuwenoude kasba’s. ’s Nachts slapen we in tenten onder grandioze sterrenhemels. Onze bagage wordt gedragen door muilezels, onze maaltijden bereid door lokale berbers die met ons mee wandelen. Marhaba, welkom in een andere wereld!

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 12/04/25 - 20/04/25 9

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis: